Forum -> Stłuszczona wątroba

Tytuł:Stłuszczona wątroba
Autor:tomas
4.3.2010, 10:42
Nie palę, nie piję, nie jestem otyły a badanie USG wykazało, że mam stłuszczoną wątrobę. Co może być tego przyczyną?

Autor:rafi
29.3.2010, 10:04
Njlepiej to idz do lekarza który Cię skierował na to badanie, on Cię dalej pokieruje i napewno przekażde dalsze niezbędne informacje....

Autor:
1.12.2010, 16:57
co mam robic jak mam stłuszczenie watroby i jakie zrobic badania?

Autor:
28.12.2011, 12:15
Witam badanie USG wykazało . wątroba powiększona o wzmożonym echu, biorę dużo leków przeciw bólowych olfen100sr oraz diclak 150 duo oraz moczopędne pozdrawiam Tadeusz

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest mniejsze: kałuża czy morze?

nadcisnienie-tetnicze.jpgseksuologia_polska_1.gifzrozumiec-chorobe_wiencowa.jpgluszczyca.jpgtransfusion_medicine_1.jpgbiofizyka.jpg

• Forum
    • wirusowe zapalenie watroby typu b jak sie leczy...(więcej)
    • przepis na diete...(więcej)
    • W moim przypadku problemy z wątrobą spowodowane były obecnością Helikobakteri. Wykryto mi ją w REVITUM, gdzie żona zapisała mnie na Test EAV. Ponadto spożywam suplementy diety, które został...(więcej)
    • Jak leczyć stłuszczanie wątroby jaką stosować dietę. Pozdrawiam....(więcej)
    • Witam badanie USG wykazało . wątroba powiększona o wzmożonym echu, biorę dużo leków przeciw bólowych olfen100sr oraz diclak 150 duo oraz moczopędne pozdrawiam Tadeusz...(więcej)
    • dostalem wysypki na calym ciele lekarz stwierdzil ze to od wqtroby jak to leczyc skutecznie i czy to cos groznego...(więcej)
    • w wieku 2 lat przechodziłem wzw typu B.. teraz mam 24 lata. Chcialbym zbadac czy wszystko jest w porzadku z moja wątroba?? jakie badania powinienem zrobic??...(więcej)
    • co robi sie z cystami na watrobie...(więcej)
    • Witam. Nigdy wcześniej nie pisałem na takich forach, bo nie byłem do tego zmuszony. Boli mnie bardzo brzuch od kilku dni. Czy to może mieć jakiś związek z wątrobą? Proszę o wszelkie sugestie...(więcej)
    • Witam Moja babcia ciągle narzeka, że boli ją wątroba i pije jakieś zioła. Mi się wydaje, że to nie jest wątroba, ale ona zawsze swoje. Powiedzcie proszę jak rozpoznać problemy z wątrobą,...(więcej)